Aperitiefhapjes
Vlootje van Brussels OF Brabants grondwitloof met Ganda Ham en Le Larry geitenkaas
Recept: Karel De Wolf
Voor 20 porties:
3 kroppen grondwitloof
100 g Ganda Ham snippers
1 handgeschepte geitenkaas van Le Larry
1 sl gehakte bieslook
peper van de molen
Bereiding:
Was de kroppen grondwitloof, haal de blaadjes uit elkaar en dep ze droog.
Meng de handgeschepte geitenkaas van Le Larry met de Ganda Ham snippers, gehakte bieslook en peper van de molen.
Maak met de hulp van 2 kl ovale bolletjes en schik ze in de blaadjes grondwitloof.
Versier de geitenkaas met Ganda Ham snippers en serveer als hapje bij het aperitief.

© Tony Le Duc
Andere recepten:
Gevulde witloofblaadjes met blokjes Breydel ham
Gevulde witloofblaadjes met Breydelham mousse
Witloofschuitjes met feestvulling
Taartje van witloof met grijze garnalen
Gemarineerde haring op een bedje van witloof
Witloofkuipje met Boursin
Kipsalade in witloofschuitjes
Witloofschuitje met garnalen
Eisalade met witloof
|